frumusete si cosmetice

Am renunțat la blugii mei skinny. Ce top să port cu pantaloni largi?

Sunt încântată de trecerea de la blugii skinny și pantalonii mulați la modele mai lejere. Dar sunt nedumerită cu privire la ce să port în partea de sus cu pantaloni largi. Faptul că am purtat o uniformă școlară timp de 13 ani m-a făcut alergică la orice lucru prea rigid, dar vreau să arăt și profesionistă. Care este cel mai bun mod de a negocia proporțiile? – Lauren, Fort Wayne, Ind.


Când Levi’s a declarat moartea blugilor skinny în vara anului 2021, a existat atât negare (blugi skinny pentru totdeauna!), cât și celebrare (în sfârșit!). Indiferent de tabăra în care ai căzut, totuși, este adevărat că pantalonii largi, supradimensionați, au o revenire, în parte datorită accentului pe care Covid l-a pus pe confortul vestimentar și în parte pentru că, așa cum a spus Laura Brown, editor și consultant creativ, există ceva în legătură cu zvâcnetul unei cantități atât de mari de țesătură în jurul picioarelor care te poate face „să te simți foarte „stride-y.””

Ei sunt ca niște pantaloni de putere și de confort în același timp! (Este echivalentul modei de a avea prăjitura și a o mânca și pe ea.)

Dar este, de asemenea, adevărat că atunci când te gândești la ce să porți cu pantaloni supradimensionați, răspunsul este, ca să-l citez pe Thanos în „Avengers: Războiul Infinitului”, să urmărești să fie „perfect echilibrat, așa cum ar trebui să fie toate lucrurile.”

Aceasta înseamnă că, dacă mergi cu pantaloni mari în partea de jos, ar trebui să mergi cu ceva mai mic în partea de sus: cropped, skinny sau micșorat. (La fel cum este adevărat și invers: cămășile supradimensionate se potrivesc bine cu jambierele.) Dacă doriți mai mult volum în partea de sus, asigurați-vă că există cel puțin o sugestie de talie. Dacă este lăsată neîncheiată, o cămașă supradimensionată deasupra pantalonilor supradimensionați vă va face să arătați ca o pată.

Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni. Hillary Taymour, fondatoarea Collina Strada, ai cărei pantaloni cargo cu picioare largi au devenit niște capse de primă linie, și care este ea însăși o purtătoare obișnuită de pantaloni supradimensionați, sugerează să începeți cu „un pulover sau un pulover subțire pentru a vă ajuta să vă oferiți nivelul de confort pentru a începe să încercați lucruri mai îndrăznețe.”

„Eu suprapun o mulțime de topuri strâmte pentru textură – gândiți-vă la dantelă sau plasă – cu picioarele mele largi”, a spus ea. „Încercați, de asemenea, jachete cropped pentru a vă ajuta cu proporțiile pentru toamnă.”

Doamna Brown a spus că îi place să asocieze pantalonii ei mari cu o cămașă largă, cu mânecă scurtă, cu flori. „Preferatele mele sunt de la brandul californian Dôen (foarte Birkin și Bardot) și, de asemenea, de la Etro pentru bărbați pentru un paisley grozav și culori funky din anii ’70”, a spus ea. „Zimmermann face și el unele amuzante, de fată” (Pentru versiuni mai puțin costisitoare, încercați Anthropologie, Reformation și J. Crew.)

Coincident, Jeffery Kalinsky, noul ofițer de creație al Theory, tocmai a dezvăluit primul său grup distilat de „elemente de bază ale garderobei” pentru marcă – și a inclus în această categorie o cămașă de tabără mică și voluminoasă într-un satin lipit, care se potrivește perfect cu pantalonii slouchy cu talie joasă. Linia a inclus, de asemenea, un blazer micșorat cu un singur nasture care a completat același lucru. Nu este chiar raportul de aur, dar, în termeni de garderobă, este destul de aproape.

Întrebările tale de stil, cu răspuns

În fiecare săptămână la Open Thread, Vanessa va răspunde la întrebarea unui cititor legată de modă, pe care i-o puteți trimite oricând prin email sau Twitter. Întrebările sunt editate și condensate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *