frumusete si cosmetice

De ce aleg scrubul pentru față?

Exfoliantele faciale sunt alcătuite din particule grosiere care exfoliază și extrag impuritățile în timp ce alunecă pe piele. Particulele din formulă se freacă de piele pentru a elimina pielea moartă și germenii din pori. De asemenea, ajută la eliminarea toxinelor și a altor impedimente care stau în calea ta și a pielii tale strălucitoare. Igiena este aspectul central al bunăstării noastre. Ea este asociată cu curățarea, exfolierea și detoxifierea pielii. Cu cât vei fi mai punctual și consecvent în ceea ce privește igiena, cu atât pielea ta va radia mai mult. Funcționează și în sens invers. O lipsă constantă de igienă devine un focar de infecție pentru problemele de îngrijire a pielii și se agravează cu infecții bacteriene..

Vă sfătuim să vă relaxați pielea prin exfoliere regulată și să o păstrați fără toxine. De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unui exfoliant pentru albirea pielii pentru a îmbunătăți circulația sângelui și formarea de piele mai nouă.

masca scrub aplicata pe fata

Beneficii

 1. Previne apariția părului încarnat

În antichitate, oamenii obișnuiau să aplice pe piele un amestec de turmeric, șofran, ulei de cocos și făină de grâu. Acesta prevenea părul încarnat și ilumina textura pielii. Fiind un remediu făcut în casă, erau sigure și pentru utilizarea regulată.

 1. Un remediu excelent pentru a menține ceasul de vârstă al pielii

Lipsa de igienă sfârșește adesea prin a vă afecta pielea în mai multe moduri. Unul dintre aceste daune este îmbătrânirea prematură sau formarea de linii fine și riduri. Pielea noastră începe să își piardă farmecul și fermitatea din cauza mai multor straturi de piele moartă care nu au fost eliminate. În acest caz, poate fi de ajutor și folosirea unui produs specializat pentru îngrijirea pielii, cum ar fi un scrub de curățare profundă pentru puncte negre.

 1. Absorbție mai bună pentru alte produse de îngrijire a pielii

Dacă nu știi de ce rutina ta de îngrijire a pielii nu dă rezultate, atunci este un semnal de alarmă că pielea ta are mare nevoie de exfoliere. Atunci când straturile de piele moartă se acumulează, produselor cosmetice precum crema de față sau tonicele le este greu să pătrundă în piele. Printre multiplele întrebuințări ale exfoliantului de față este una pe care ar trebui să o discutăm.

 1. Ajută în cazul erupțiilor hormonale

Exfolierea este nenegociabilă pentru cei care cad pradă problemelor frecvente din cauza dezechilibrului hormonal. În cele mai multe cazuri, coșurile izbucnesc din cauza porilor înfundate cu germeni și ulei. În plus, exfolierea regulată asigură îndepărtarea stratului superior de celule moarte ale pielii care blochează porii.

Descriere compozitie scrub

Cum se utilizează scrubul pe față?

 1. Spală-te pe față cu o soluție de spălare delicată și fără sulfați.
 2. Luați o cantitate de mărimea unei monede dintr-un scrub facial fără toxine și aplicați-l pe față
 3. Frecați ușor scrub-ul pe piele și fiți blândă în timp ce frecați. Asigurați-vă că vă curățați fața în sens ascendent.
 4. Continuați să frecați timp de 20-30 de secunde. Puteți adăuga puțină apă de trandafiri dacă pielea începe să se simtă uscată.
 5. După ce ați masat fața, puteți trece la mână, sub bărbie și la gât.
 6. După ce ați terminat cu masajul, clătiți-vă fața cu apă curată.
 7. Uscați-vă ușor fața și aplicați pe față o cremă hidratantă densă sau un gel de față.

Ce aștepteptări sunt de la exfoliantul de față?

 • Stimulează atenuarea pielii prin îndepărtarea pielii moarte și a germenilor de pe piele.
 • Limitează răspândirea acneei și a coșurilor de pe piele.
 • Micșorează porii dilatați și reduce descuamarea.
 • Creează o pânză netedă pe care pot acționa alte produse pentru piele.
 • Ajută în cazul arsurilor solare și al bronzării cauzate de razele UV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *