frumusete si cosmetice

De ce folosim fond de ten?

Aplicare zone față fond de ten

    Obiectivul principal al unui fond de ten este acela de a uniformiza tonul pielii, făcându-l să arate cât mai neted și fără cusur. Dar care este diferența dintre fondul de ten cremos și cel lichid? Combinația dintre formula, textura și nuanța potrivită face treaba.

Fondurile de ten vin de obicei sub formă de cremă, stick și lichid. Apoi, există și formula pudră, care nu este la fel de populară. Formulele de fond de ten evoluează pe zi ce trece.

Acest lucru ridică o mulțime de întrebări și confuzii în rândul utilizatorilor. Ar trebui să optezi pentru stick, lichid sau cremă, sau chiar pudră, și cum diferă aceste formule una de alta?

nuanta fondului de ten potrivita pentru piele.

Fondurile de ten cremoase vă pot oferi o acoperire mare, astfel încât sunt ideale pentru a acoperi acneea, cicatricile, tenul neuniform, cearcănele și orice roșeață pe care o puteți avea.

De asemenea, un fond de ten bun pentru pielea uscată sau pentru pielea matură, deoarece pot ajuta pielea să arate netedă și moale. Pentru a evita acest lucru, cheia este să aplici mai puțin decât ai face-o cu un lichid și să estompezi bine.

Cum se aplică corect?

Pentru un finisaj transparent și natural, ar trebui să folosiți un burete umed pentru a tampona produsul pe toată fața, apoi să estompați cu degetele. Iar dacă sunteți în căutarea unei acoperiri medii, aplicați fondul de ten în cremă cu o pensulă în loc de burete.

Întotdeauna se pune accentul pe găsirea nuanței corecte sau a celei mai apropiate de pielea ta, dar obținerea formulei corecte este la fel de vitală. O nuanță nepotrivită poate face ca pielea să pară cenușie, iar o formulă nepotrivită poate strica complet aspectul.

diferite moduri de a prezenta fondul de ten

Ce tip de fond de ten este potrivit pentru majoritatea tipurilor de ten?

Fondurile de ten lichide vin atât în textură pe bază de ulei, cât și în formule pe bază de apă, iar acest tip de fond de ten îngrijește toate tipurile de piele. Deși acesta a fost întotdeauna o alegere doar pentru persoanele care au un tip de piele uscată,  au început să îl folosească și persoanele cu toate tipurile de piele.

Pentru un aspect natural cu un fond de ten în cremă, ar trebui să faceți următoarele lucruri-

  1. În primul rând, curățați-vă fața, aplicați tonerul și apoi hidratați-vă cu un primer.
  2. Acum este momentul să aplici fondul de ten.
  3. Dacă vrei mai multă acoperire pentru o petrecere sau o nuntă, ar trebui să folosești o pensulă plată pentru fond de ten.
  4. Și apoi, începeți să estompați din centrul feței, spre exterior, adică de pe părțile laterale ale nasului, apoi întindeți-l spre linia maxilarului și obraji.

În concluzie, pentru a obține un rezultat cât mai bun după ce ați aplicat fondul de ten, trebuie să știți ce tip de ten aveți, apoi tipul de fond de ten cremos, lichid sau pudră, cât și nuanța acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *